KKL-Danmark vil fremover investere i projekter i Ilanot-skoven nord for Tel Aviv. Det kommer du til at læse meget mere om her, men foreløbig kan du nyde stedet gennem denne dejlige musikvideo. God førnøjelse!

 

GO GREEN 2016

Fremhævet

GO GREEN 2016

20. – 28. september

Her på siden opdaterer vi løbende om forberedelserne til Go Green 2016. Vi glæder os til at invitere dig med til vores fælles tur til Israel.

Sammen med vores kollegaer i Sverige, Norge og Finland arrangerer vi en fælles nordisk rejse til Israel. Rejsen byder på fantastiske naturoplevelser, baggrundsviden om de enkelte projekter og besøg på både ukendte og velkendte attraktioner.

Læs resten

Medlemskontingent i 2015

Kære alle

På generalforsamlingen d. 24. april 2014 blev det besluttet at hæve medlemskontingentet fra 100 kr. til 150 kr. årligt pr. person.

Stigningen sker for at sikre balancen i KKL Danmarks økonomi, der er blevet udfordret af forhøjede administrationsudgifter, som bl.a. bunder i øgede priser på porto.

Frist for indbetalingen i 2016 er 1. februar.

Med venlig hilsen
KKL Danmark

Følg med, når KKLs bestyrelse tager til Israel fra den 2.- 7. marts 2014

Hvilke projekter skal KKL støtte i fremtiden?

KKL-Danmarks bestyrelse rejser Israel tyndt fra nord til syd på 6 dage, og vi inviterer alle med! Skemaet er fyldt til randen med aftaler – vi skal se nærmere på 25 projekter og mødes med over 15 miljøeksperter for at høre mere om aktuelle aktiviteter og forskning.

Hver dag publicerer vi billeder og tekst med referat fra dagen, således at alle som vil, kan følge os på vores færd.

KKL i Kristeligt Dagblad

Den 7. juni 2012 bragte Kristeligt Dagblad et debat indlæg skrevet af KKL Danmarks formand Ulf Goldschmidt Haxen. Det var blandt andet en åben invitation til daværende Udviklingsminister Christian Friis Bach, om at overvære foredraget med chef strategen for KKL’s internationale arbejde, David Brand, i forbindelse med den netop afholdte jødiske kulturfestival.

Her på siden bringer vi snart en artikel om David Brands besøg i Danmark, og hvis I klikker på linket herunder, kan I læse hele indlægget på Kristeligt Dagblads hjemmeside.

Læs den fulde artikel.