Beskyttelse og bevarelse af Israels unikke dyreliv

KKL-JNF har skabt den første behandlingsstation af sin slags i Israel – KKL-JNF Agmon Wildlife Rehabilitation Center (AWRC).

AWRC, der ligger i KKL-JNF Hula Lake Park (Agmon HaHula), behandler og drager omsorg for syge eller sårede rovfugle, fugle, pattedyr og krybdyr og passer dem, indtil de er klar til at vende tilbage til naturen.

Lad os på den forestående World Wildlife Day (3. marts) huske, hvor værdifuldt vores økosystem er, og hvor meget dyr af enhver art er afgørende for dets eksistens.

KKL-JNF driver sammen med Tel-Hai College AWRC på helårsbasis, hvilket sikrer kontinuerlig pleje og behandling af dyrelivet i det nordlige Israel.

Se AWRCs resultater for det forløbne år >>> Årsrapport 2022

Den seneste succeshistorie: Den blinde ørneugle

En ørneugle (Israels største natlige rovfugl) fra Golanhøjderne er ankommet til Hula-søens dyrelivs-akklimatiseringscenter. Ørneuglen blev fundet ved siden af en vej, såret i hovedet og benet, af Chen Inbar, en guide ved søen. Ørneuglen, der mistede synet som følge af sin skade, ser ikke igen takket være den behandling, den fik i midten, og er blevet sluppet tilbage til naturen.

[Læs mere]