Din donation giver synlige resultater

Her på siden finder du de forskellige muligheder for at bidrage. Hvis du støtter gennem køb af træer eller vand, har du muligheden for at modtage et af vores unikke diplomer tekst efter eget ønske. Se diplomerne her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at donere et beløb efter eget ønske på kontonummer 5301 – 0277421.

Medlemsskab
Som medlem får du automatisk vores nyhedsbreve, en Blå Boks samt løbende information om alle KKL Danmarks aktiviteter. Deltagelse i arrangementerne er gratis for medlemmer. Medlemskabet koster 150.00 kr. pr. person pr. år. Bliv medlem her.

Donationer samt køb af træer og vand
Du kan donere et beløb efter eget valg, give vand eller købe træer til Israel. Ved sidstnævnte kan du samtidig vælge at dedikere en mindelund til en eller flere personer. Her vil du også modtage et af vores smukke diplomer, med tekst efter eget valg. Du kan se diplomerne herKlik her for at donere frit eller for at købe træer og vand. 

Brandtårne til de israelske skove – et nordisk projekt
KKL afdelingerne i Sverige, Norge og Danmark samarbejder om at rejse penge til brandtårne omkring de israelske skove, så skovbrande ikke igen skal koste menneskeliv eller træer. Du kan donere penge direkte og ubeskåret til projektet. Her på siden kan du løbende læse om indsamlingen. Læs mere om projektet og støt her.

Arv og testamenter
Oprettelse af et testamente er en måde at sikre sig, at ens formue og ejendele fordeles, som man selv ønsker. Kontakt os her hvis du vil høre mere om muligheder for at dedikere arv og testamenter til KKL. Læs mere om mulighederne for at testamentere til KKL her.