Jom Haatzmaut – Israel 75 år

KKL-JNF Danmark deltog selvfølgelig i fejringen af 75-året for oprettelsen af staten Israel.

Der var masser af aktiviteter og en dejlig stemning. Dertil kom fine taler af formanden for Det Jødiske Samfund, Henri Goldstein, Folketingets formand, Søren Gade og Israels ambassadør i Danmark, David Akov.

Endelig sørgede Erann DD for et dejligt musikalsk indslag med glade toner.

Innovation for vores planet

Denne weekend sætter vi fokus på innovation og kombinerer den med vores kærlighed til og omsorg for vores dyrebare planet.

KKL-JNF er stolte af at være på forkant med innovative projekter til gavn for både mennesker og miljø.

Efterhånden som virkningerne af klimakrisen tiltager, står Israel over for hårdere og mere ødelæggende naturbrande end nogensinde.

Se, hvordan Tinshemet, det unikke detektionssystem, forandrer den måde, KKL-JNF forhindrer skovbrande på og redder økosystemer og samfund:

Brand i Martyrens skov

Den 15. august 2021 og i de følgende tre dage kæmpede KKL-JNF brandmænd og andet beredskabspersonale for at slukke de brande, der fejede gennem skovene i bakkerne omkring Jerusalem, og førte til ødelæggelser af et omfang, som ikke er set i Israel i over et årti.

[Læs mere]

KKL-JNF udmelder omfattende skovplantnings-aktivitet

Shmita er slut, og i KKL-JNF er vi glade for at være tilbage i skovene for at plante træer – forny og rehabilitere Israels grønne lunger fra nord til syd.

Denne plantesæson begyndte i september 2022 og vil fortsætte til marts 2023.

Snart vil KKL-JNF og jødiske samfund i Israel og verden over desuden fejre Tu Bishvat – den højtid, vi ser frem til hvert år.