Globalt samarbejde

Internationalt samarbejde om forskning og fred

Siden 1990 har KKL arbejdet sammen med Jordan, Egypten, Det Palæstinesiske Selvstyre og USA, om en bæredygtig fremtid. Det sker gennem The International Arid Land Consortium (IALC), der bringer forskere, eksperter og studerende sammen om at gøre de golde ørkenområder frugtbare gennem forskning, udvikling og uddannelse i teknologioverførsel.

Med den stigende befolkningstilvækst nærmer Jorden sig syv milliarder mennesker i 2011. Samtidig breder ørknen sig. FN anslår, at ca. 40 procent af Jordens nuværende landoverflade består af ørken og ørkenlignende områder. Det er derfor afgørende nødvendigt, at forvandle ørknen til beboelse og frodigt landbrugsland.

KKL har også i mange år stillet sine erfaringer og know-how om skovrejsning og landbrug til rådighed for mange andre lande. I 2007 sponsorerede KKL, sammen med internationale skovorganisationer, en konference med over 200 deltagere fra den Tredje Verden. KKL er med til genrejse skove i Østtimor efter den lange krig mod Indonesien og KKL har udviklet en metode, der bekæmper en hvepseart, der angriber eucalyptus træer. Metoden er nu eksporteret til Middelhavslandene, Indien, Thailand og Sydafrika.

Klik her for at støtte KKL’s arbejde.