Ny overordnet leder af KKL-JNF

Ifat Ovadia-Luski blev for nylig valgt til at efterfølge Avraham Duvdevani som ny leder af Keren Kayemeth LeIsrael-Jewish National Fund (KKL-JNF).

Hendes udnævnelse til stillingen ville gøre hende til den første kvinde til at tjene i rollen, siden organisationen blev grundlagt i 1901.

Ifat Ovadia-Luski (46), har en mastergrad med udmærkelse i Educational Administration fra Tel Aviv University og en bachelorgrad i hebraisk litteratur og historie fra Hebraw University. Tidligere tjent som leder af afdelingen for kultur og hebraisk i The World Zionist Organisation. Ovadia-Luski fungerede tidligere som administrerende direktør for World LIKUD-partiet i 4 år, og var den første kvinde til at udfylde denne stilling. Derudover havde hun forskellige stillinger i den israelske offentlige sektor.

Ifat Ovadia-Luski, leder af KKL-JNF-udpeget: “Beslutningen truffet af KKL-JNF’s bestyrelse er historisk og sender et budskab. Som en person, der har arbejdet i nationale institutioner i over to årtier, er jeg stolt over at have blevet valgt til at lede denne uhyre vigtige zionistiske virksomhed, og jeg er bevidst om det nationale ansvar, der nu ligger på mine skuldre.”