Projekt: Goren Park

KKL-JNF har etableret 5 campingpladser i Goren Park. Der er skygge fra de mange træer og hver af dem har plads til mellem 50 og 500 personer. 4 af campingpladserne : Pinjetræet, Jordbærtræet, Judastræet og Egetræet ligger på vestsiden af parken, og de favner udsigten fra Montfort Castle i en halvcirkel. Den femte campingplads, Pistacietræet, ligger tæt på parkens indgang.

Pinjetræ campingplads er et lille område, som støder op til en skov og kan have op til 50 personer. I øjeblikket er der kun en enkelt vandhane til drikkevand. KKL-JNF har derfor igangsat et projekt for udbedring af basale faciliteter, såsom vandforsyning, et sted at vaske op, en bålplads og andre småfornødenheder for at tiltrække et større publikum.

KKL-JNF Danmark har sluttet sig til dette projekt og har sat som mål at indsamle NIS 28.000—hvilket svarer til ca. 53.000 kr.

Du kan støtte projektet ved at indbetale din donation til vores konto vores konto i Arbejdernes Landsbank 5301-0277421. NB: HUSK at anføre Goren Park på din indbetaling.

Fortæl også andre om projektet, ligesom vi selv løbende vil orientere om projektets fremdrift.

Læs mere om projektet